How many locks are open?

How Many Locks Riddle
How Many Locks Are Open?
How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles
35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

 

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

 

Related Posts

Trump Rips Schumer’s Criticism Of Asia Trip, Levels Serious Allegation

President Donald Trump forcefully rejected Senate Minority Leader Charles E. Schumer’s criticism of his trip to Asia, calling the New York Democrat’s remarks “almost treasonous.” “Worked really…

An Eight-Year-Old Boy Helped a Child Trapped in a Locked Car, Making Him Late for Class and Get Scolded – But Soon Something Unexpected Happened

Running Late An eight-year-old boy was sprinting down the street, his backpack bouncing on his shoulders. He was already late for math class, and in his mind…

“A millionaire saw his ex-girlfriend begging on the street with three children who looked just like him — what happened next will break your heart.”

“A millionaire saw his ex-girlfriend begging on the street with three children who looked just like him — what happened next will break your heart.” It was…

GOP Senators Join Democrats to Overturn Trump’s Tariffs on Brazil

In a rare moment of bipartisan alignment, the U.S. Senate voted Tuesday to repeal President Donald Trump’s tariffs on Brazilian imports — marking one of the most…

Newsom’s $20/Hr. Fast-Food Minimum Wage Law Backfires

Two years after California Governor Gavin Newsom signed the FAST Recovery Act with cameras flashing and union leaders cheering, the law is leaving a trail of layoffs,…

Michelle Obama reveals sad reason she never wore braids in White House !

For 8 years, Michelle Obama lived in the White House, abiding by the roster of responsibilities that made up her role as First Lady. However, only recently…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *