How many locks are open?

How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

 

Funny Riddles

35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

 

Related Posts

Another Federal Judge Blocks Trump’s Birthright Citizenship Order

Another federal judge has blocked President Trump’s order to end birthright citizenship for the children of illegal immigrants, marking the third one to do so since a…

Hawley Launches Probe Into LA Riot Funding: ‘This Violence Isn’t Spontaneous’

Calls for a probe into the funding behind the Los Angeles riots reached the United States Senate on Wednesday, with Josh Hawley (R-MO) being the first Republican…

Schumer’s Shutdown Standoff Exposes Past Warnings on ‘Greatest Disaster’

America is in the middle of a government shutdown, fueled largely by intransigence from two New York Democrats: Senate Minority Leader Chuck Schumer and House Minority Leader…

Walz Challenged Over Wasteful Spending, Fraud In Governor’s Race

Minnesota Gov. Tim Walz is once again under fire for waste, fraud, and spending abuses as he gears up for what could be an unusually tough reelection…

3 Dem Senators Buck Schumer, Vote On Government Funding Vote

Three members of the Senate Democratic caucus broke with Senate Democratic Leader Chuck Schumer (N.Y.) on Tuesday and voted for a House Republican-drafted bill to fund the…

Vance Calls Out Schumer For Big Flip-Flop Over Govt. Shutdown

Vice President JD Vance used a decades-old video clip of then-Rep. Chuck Schumer (D-N.Y.) to rip the current Senate minority leader over his refusal to back a…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *